Меню
  1. Начало
  2. За нас

За нас

ИСТОРИЯ НА КОМПАНИЯТА  - НАЧАЛОТО

      

"Универсал НВГ"ООД не е просто търговец на земеделска техника и производител на селскостопанска продукция. Универсал НВГ е изградено име през последните 28 години, което се свързва с доверие, качество и отговорност в бизнеса.

Създадена през 1990 г. като семейна фирма от Данка и Николай Георгиеви в гр. Долна Оряховица, Универсал НВГ се развива изключително динамично през годините. Земеделието  и селскостопанската техника винаги са били част от  живота на Николай Върбанов  и негова основна страст. През годините земеделието става основен и водещ бизнес за семейната фирма Универсал НВГ. Развитието на тази дейност, неминуемо води до нужда от модерна селскостопанска техника за обработка на увеличаващите се обработваеми площи, защото в земеделието „ Ден година храни“, както обича да казва Николай Върбанов. Така започва и вносът  на употребявана селскостопанска техника, който от за собствени нужди, се превръща и в отделна търговска дейност на фирмата.

Именно от  2003 г. Универсал НВГ става дилър към основен вносител на немски  производители на трактори и комбайни. Този ключов момент отваря нова страница в историята на фирмата. Компанията влага изключително много усилия и средства, за да изгради една от модерните бази за селскостопанска техника в Централна България, която спечелва клиенти от цялата страна, с богатата обезпеченост на резервни части и изключително надежден сервиз.

Развитието на технологиите в земеделието през годините определя и пътят на компанията в една нова и перспективна посока – иновативното земеделие, което фирмата започва да прилага в своето стопанство, след което предлага и на своите колеги земеделци. Така с течение на времето и модернизирането на селскостопанския сектор, техниката за прецизно земеделие – Мюлер Електроник, също става част от портфолиото на Универсал НВГ.

 От началото на 2017 година фирмата е основен вносител и представител за България на американския пионер в областта на прецизното земеделие RAVEN TECHNOLOGIES. 

МИСИЯ, ВИЗИЯ И ЦЕЛИ

 

Вече 28 години УНИВЕРСАЛ-НВГ е надежден партньор на  земеделските производители в България. Ние подкрепяме усилията им да се развиват успешно, предоставяйки най-съвременните решения за модерното земеделие.

В основата на успешния бизнес стои изграденото през годините с партньори и клиенти доверие. А Универсал е компания, която е постигнала това доверие и продължава да го затвържава с коректността, прецизната и качествена работа и изградените приятелски отношения

В Универсал НВГ винаги са залагали на два основни принципа – професионално свършена работа и иновативен подход  в предлагането на модерни технологии, изпитани от самите тях

Като истински професионалисти сме водени от желанието да предоставим най-добрите продукти, условия и технологии, за да може нашите клиенти да произвеждат повече и по-качествена продукция.

 

УНИВЕРСАЛ-НВГ  -  ВАШИЯТ УСПЕХ Е НАША ЦЕЛ !!!