Меню
  1. Начало
  2. Новини
  3. RAVEN СИСТЕМА RS1 НАЙ-ТОЧНАТА ВИСОКОСКОРОСТНА СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ

RAVEN СИСТЕМА RS1 НАЙ-ТОЧНАТА ВИСОКОСКОРОСТНА СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ

 НАЙ-ТОЧНАТА ВИСОКОСКОРОСТНА СИСТЕМА ЗА АВТОМАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ

            

Системите за автоматично управление в земеделието се използват за контрол на траекторията на машината без да се изисква постоянна намеса от страна на оператора. Тези системи не заместват водача, а само намаляват натоварването му и му позволяват да се фокусира върху други аспекти в работата. Използването на системи за автоматично управление гарантират точност и прецизност,  дори когато се работи нощем или при намалена видимост.  


            Комбинираната система за управление RS1 на американския лидер в производството на технологии за прецизно земеделие RAVEN включва модул за автоматично управление, GPS приемник, 3D жироскоп и Slingshot ® модул за отдалечена поддръжка в един интуитивен, лесен за използване продукт. 
            Невероятната точност при високи и ниски скорости с бързо прихващане на навигационната линия, подобрява ефективността и дава възможност за покриване на повече площи за един ден. Интегрирането на триосен жироскоп и ускорител в системата RS1 увеличава бързината и точността на автоматичното управление чрез предоставяне на данни за посоката на отклоненията в реално време и намаляване времето за реакция към прихващане на правата навигационна линия.

RS1 & SLINGSHOT - Най-добрата дистанционна поддръжка и диагностика в класа си

            Усъвършенстваната диагностика в системата RS1 показва данните за конкретнатс работа на машината и изпраща информация в сигурна онлайн платформа, с индивидуален достъп от всеки потребител.  Удобния за потребителя модем е с лесна настройка и интегрирани помощни ръководства. Slingshot осигурява помощ в реално време от специалистите на RAVEN, дава възможност за прехвърлянето на файлове (граници на полета, A-B навигационни линии и др.) и  гарантира обновяване на софтуера и при наличие на нови софтуерни актуализации, те ще са достъпни за изтегляне без допълнително заплащане.
            Техническите специалисти на RAVEN чрез бързо и безопасно свързване отстраняват проблеми и несъответствие в рамките на няколко минути, без намеса на оператора на машината. Системата RS1 е с интегрирана самодиагностика с периодично извършване на технически тестове от сервизните техници на RAVEN, които автоматично отстраняват наличието на грешки, дори при малки несъответствия в работата на системата.
            RS1 e с подобрена 3D компенсация на терена, а автоматичното калибриране  гарантира безпроблемната работа дори при работа в неравни терени. Осигурени са различни методи за свързване към системата с наличие на HotSpot от мобилно устройство, като смартфон или таблет, свързвате с Wi-Fi безжична мрежа и LAN връзка.
            Комбинираната система RS1 е съвместима както с новите навигационните системи на RAVEN модел CR7 и модел CR12, така и със системите за автоматично управление чрез мотор към волана Smartrax MD или чрез хидравличен модул.

            Комбинираната система RS1 е с доказано отлично представяне дори при работна скорост от 30 км/ч, което гарантира бърза обработка на големи площи. Системата осигурява пълен контрол на работата, повишава точността на обработката на полето с 10-12%, увеличава производителността с 20%,  значително намалява умората на оператора и позволява повече обработени площи на ден
            Технологията „Всичко е едно“ и връзката между отделните елементи гарантира, че системата за автоматично управление извършва много бързи изчисления и реагира изключително точно при поява на отклонение от навигационната линия. Това я прави единствена и уникална в своя клас.