Меню
  1. Начало
  2. Новини
  3. Телескопичният товарач Faresin 7.30 - добрата инвестиция с бърза възвращаемост

Телескопичният товарач Faresin 7.30 - добрата инвестиция с бърза възвращаемост

 

 

Италианските телескопични товарачи Faresin са разумната инвестиция за всеки зърнопроизводител, особено в активната жътвена кампания. За най-добри цени и условия за лизинг са се погрижили от официалният вносител на марката за България - Универсал НВГ, Долна Оряховица.

 

Венцислав Георгиев, мениджър в Универсал НВГ сподели:

 

“Ние като земеделски производители знаем колко е труден периода, през който минаваме - пандемия, суша през пролетта, очаквани редуцирани добиви. Но знаем, че в такива условия става още по-важно бързото и ефективно прибиране на реколтата и вкарването на зърното в хамбарите. В този процес добрият телескопичен товарач е винаги от значение. Тъй като се ползва само няколко месеца в година, стопаните винаги се опитват да оптимизират инвестицията в тази машина. Именно затова и ние се насочихме към марката Faresin - специализирана фирма в производството на телескопични товарачи, високо италианско качество и доказано ефективна и бърза работа както по прибиране на зърно, така и в големите животновъдни ферми.”

 

Най-добра цена за чисто нов телескопичен товарач

Много важен показател е оптимално най-добрата цена на пазара за чисто нов телескопичен товарач, която има бърза възвращаемост в рамките на до няколко години. Именно товарачът Faresin 7.30 този сезон дава възможност за добра инвестиция, с ниски експлоатационни разходи за фермерите.”

 

Faresin 7.30 е вторият по големина и мощност в сравнение с останалите модели телескопични товарачи на марката. Това го прави предпочитан за работа в зърнопроизводството, а също в средните по размер и големи животновъдни стопанства.

 

Мощна хидравлика за интензивна работа с товари

Серията телескопични товарачи Faresin 7.30 се предлага в 4 модела с мощност -  76 101 и 136 к.с. Товароподемността на всички модели е 3 тона, а височината за повдигане на товари е 7 метра.

 

Универсал НВГ предлага специални цени за моделите с мощност 75 и 101 к.с., които са оборудвани с хидростатична трансмисия и зъбна хидравлична помпа с дебит 120 л. в минута при 230 бара.

 

Качествени компоненти - без компромиси в производителността и комфорта

Телескопичните товарачи с марка Faresin  са оборудвани със задвижващи мостове на престижната италианска марка Carraro, което ги прави изключително здрави и надеждни при всякакви условия на натоварване и работа.

 

Кабината е изключително просторна и комфортна, оборудвана с климатична система. Седалката за водача е на лидерът в този сегмент - GRAMMER; има въздушна възглавница, което гарантира максималното удобство при работа. Цветен и удобен за работа LCD дисплей и многофункционален джойстик се грижат за ефективното управление на всички работни процеси по товарене, разтоварване и осигуряване на информация за техническите показатели на машината.

 

LED работно осветление на стрелата се грижи да имате допълнителна видимост при извършване на дейности в затворени тъмни пространства или при работа рано сутрин или през нощта.

 

Допълнителни екстри за професионалистите в агробизнеса

Телескопичните товарачи Faresin могат да бъдат оборудвани с редица допълнителни екстри. Най-важните от тях са реверсивният вентилатор, който се грижи за издухването на прах от радиатора, копирането на стрелата, както и товарачът да бъде оборудван с различен набор от тегличи, което превръща машината в своеобразен хомогенизиран трактор за работа с ремаркета и прикачен инвентар.

 

От Универсал НВГ са изготвили специални ценови предложения за сезона, както и възможност за финансиране с 0% лихва.

 

 

За повече информация и специална ценова оферта може да се обръщате към официалният вносител на марката за България - Универсал НВГ, Долна Оряховица като се обадите на телефон: 0887841426.